HAMURU:
3 YUMURTA
1 BARDAK ŞEKER
1 BARDAK ISPANAK(HAŞLANMIŞ VE INCECIK CEKILMIŞ)
1BARDAK SIVIYAĞ
1PAKET MARGARİN
2 SUBARDAĞI UN
1KABARTMA TOZUİ
YAPILIŞI:MALZEMELER ÇIRPILIR.FIRIN TEPSISINDE PİŞİRİLİR
MUHALLEBISI:500 GR SÜT
YARIM BARDAK UN
YARIM BARDAK ŞEKER
PİŞTİKTEN SONRA İÇİNE 1 PAKET KREMŞANTİYİ ÇIRPIP EZMEDEN EKLEYIN .
PİŞEN PANDİSPANYA IKIYE KESILIR ARASINA MUHALLEBISI KOYULUR. ÜZERİ SÜSLENİR .
AFİYET ŞİFA OLSUNNNNNNNN
Bir türlü deneyemedim bu pastayi senelerdir
YanıtlaSilellerine sağlık Zeynepcim:))
YanıtlaSilçok seviyorum ben bu pastayı gerek rengi gerek tadı enfess:)
sevgiler..
bu ara ıspanakları poğaça ve salata yapmakdan pastasını unutur oldum:)
YanıtlaSilpek leziz görünüyor.ellerine sağlık canım.
TEŞEKKÜRLER KIZLAR:)))))))))))))))))
YanıtlaSilEllerinize sağlık görüntü çok güzel görünüyor.misafirinizim artık bende beklerim.Sizde ALLAH a emanet olun...
YanıtlaSil