Sayfalar

31 Aralık 2012 Pazartesi

YUFKALI KEBAP


 
HERKESE MERHABA......
 
BEN AZ YAPTIM SİZ SAYINIZA GÖRE ÖLÇÜYÜ ÇOĞALTABİLİRSİNİZ.....
BU TARİFİ DİŞHEKİMİ NURSEN HANIMDAN ALMIŞTIM...HARİKA OLUYOR.TAVSİYE EDERİM.....

1 YUFKA

İÇİ:
250 GR PARÇA ET
1 HAVUÇ RENDE
1 SOĞAN
5 DİŞ SARIMSAK
TUZ
3YK.SIVI YAĞ




GÜZELCE PİŞİRİLİR.ETLER DİDİKLENİR.
HARÇ İYİCE BİRBİRİNE YEDİRİLİR.








YUFKAYI MASAYA SERELIM .
SİGARA BÖREĞİ SARAR GİBİ SARALIM .
KIZARTALIM.-BEN BAZEN AZ YAĞDA TAVADA ARKALI ÖNLÜ ÇEVİRİYORUM ,O ŞEKİLDEDE GÜZEL OLUYOR-
YOĞURTLA SERVİS YAPALIM.


AFİYET ŞİFA OLSUNNNNNNNNNNNNNNNN

7 yorum:

  1. bugün kilo verme mezularından dolayı az yemek yedim ve karnım resmen zil çalıyor :) bu tarifde açlığımı iki katına çıkarıpboş ver kilolarıhayatın tadını çıkar diyor :) ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  2. Valla aynen bende aldim basimi gidiyorum! süper görüntü,denenecek,tesekkürler Zeynep`cim yeni yilin kutlu olsun canim sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. canimcim nasilsin uzun zamandir kimsenin bloguna
    ugramiyorum, yeni yilin kutlu olsun ( kutluyorsan
    :)) insallah iyisindir ? tarifin çok guzel ozlemistim sizleri
    eline saglik ve afiyet olsun , tabiki bende sizleri
    seve seve seni bloguma
    bekliyorum
    bisous bisous
    www.fraise-framboise.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. etle yoğurt tam benlik ... ellerine sağlık süper görünüo .. ama şu parça et pişirme olayından hep korkuom :(((
    kayış gibi oluyo :((

    YanıtlaSil
  5. Et ile yoğurdu birlikte yemek kan eksikliğine sebep olsa da millet olarak bu tattan vazgeçemiyoruz. Ben de çok severim. Ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  6. ARKADASLAR HEPİNİZE HEM ZİYARET HEMDE GUZEL YORUMLAR İÇİN TESEKKUREDERIM...SEVGILER.....

    YanıtlaSil

BLOG SAHİBİ OLMAYAN ARKADAŞLAR -ADSIZ- BUTONUNU İŞARETLEYİP YORUM BIRAKABİLİRLER:)
ZAMAN AYIRIP YORUM YAPTIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.....