ÇÜNKÜ KALMADI:))))))))))))
HIMMM ÇOK LEZZETLİ VE HOŞ BİR YEMEK SEÇENEĞİ OLUYOR:)
500 GR KUŞBAŞI ET
1 SOĞAN
5 DİŞ SARIMSAĞI ZYAĞ İLE KAVURALIM .
İÇİNE ;
1 KUŞBAŞI HAVUÇ
3 KUŞBAŞI PATATES
1YKAŞ TUZ
1TKAŞ K.BİBER
1TKAŞ.NANE VE 1 BARDAK TAZE BEZELEYİDE EKLEYELİM .
İSTER DÜDÜKLÜDE İSTER NORMAL TENCEREDE PİŞİRELİM .
BEŞAMEL SOSU:
3YK UN 1 KASE TYAĞ İLE KAVRULUR.
İÇİNE 2.5 BARD. SÜT VE BİR ÇİMDİK TUZ ATIP PİŞİRİLİR .
PİŞEN ET SOTEMİZİN BORCAMA ALALIM,ÜZERİNE BEŞAMEL SOSMUZU DÖKELİM .ÜZERİNEDE BOLCA KAŞAR RENDESİ .FIRININ IZGARA KISMINDA 10 DAKİKA ÜZERİ KIZARANA KADAR BEKLETELİM .
AFİYET ŞİFA OLSUNNNNNNNNN......
bencede kalmayacak kadar enfes gözümküyor elinize sağlık...
YanıtlaSileline sağlık canım benimde yapmak istediğim ama üşendiğim bir tarif:)
YanıtlaSilsevgilerimle..
wooowww yani....kalsaydı şaşardım zaten nefis olmuş nefis....
YanıtlaSilMimmm super olmus. Ellerine saglik
YanıtlaSilAMAN AMAN TARİF MALZEMELER LEZZETİN ŞAHİDİ ELLERİNE SAĞLIK SEVGİLER
YanıtlaSilÇok lezzetli görünüyor ellerine sağlık canım.
YanıtlaSilKaşarlı fırın yemeklerini çok severim yemeğin çok güzel ve lezzetli görünüyor emeğine sağlık ...
YanıtlaSilKalmaması çok normal ...
sevgili gül,yemekbiraşk,lezzetsarayı,ferayabla,aysun,otundansonra ve fatma guzel yorumlar için teşekkür ederim:)
YanıtlaSilBloğunuz bizim için çok yararlı bilgiler içeriyor.Paylaşımlarınızı için ekibimiz Prefabik satışı ile sürekli takip ediyoruz. Çalışmalarınızda başarılar dileriz.
YanıtlaSil