MACARON::::::::::::::::
150 GR PUDRA ŞEKERİ
75 GR BADEM TOZU ****TOZLARIMIZI 3 KEZ RONDODA ÇEKİYORUZ .****
2 YUMURTA AKI
****YUMURTA AKLARINI KAR GİBİ OLUNCAYA KADAR ÇIRPIYORUZ.KABI TERS ÇEVİRDİĞİMİZDE AKLAR DÖKÜLMEYECEK KIVAMA GELENE KADAR ...***
ŞİMDİ AKLARI TOZLARA KARIŞTIRIYORUZ .
BİR SİLİKON SPATULA IDEAL OLUYOR BU İŞLEM İÇİN .
FAZLA HAVALANDIRMADAN AYNI YÖNE KARIŞTIRALIM.
SIKMA TORBASINA ALALIM .
ARALIKLI OLARAK SIKALIM .
***SIKTIKTAN SONRA TEPSIYI EN AZ 3 KEZ BEN 5 KEZ VURDUM **MASAYA VURALIM .***
2 SAAT BEKLETELİM.
ÜZERLERİ SERTLEŞİNCE 160 DERECEDE YAKLAŞIK 13 DAKİKA PİŞİRELİM.
ARASINA GANAJ ..200 ML KREMA 400 GR CIKOLATA. KREMAMIZI BIRAZ ISITALIM ICINE ÇİKOLATAMIZI EKLEYİP ÇIRPALIM ..
150 GR PUDRA ŞEKERİ
75 GR BADEM TOZU ****TOZLARIMIZI 3 KEZ RONDODA ÇEKİYORUZ .****
2 YUMURTA AKI
****YUMURTA AKLARINI KAR GİBİ OLUNCAYA KADAR ÇIRPIYORUZ.KABI TERS ÇEVİRDİĞİMİZDE AKLAR DÖKÜLMEYECEK KIVAMA GELENE KADAR ...***
ŞİMDİ AKLARI TOZLARA KARIŞTIRIYORUZ .
BİR SİLİKON SPATULA IDEAL OLUYOR BU İŞLEM İÇİN .
FAZLA HAVALANDIRMADAN AYNI YÖNE KARIŞTIRALIM.
SIKMA TORBASINA ALALIM .
ARALIKLI OLARAK SIKALIM .
***SIKTIKTAN SONRA TEPSIYI EN AZ 3 KEZ BEN 5 KEZ VURDUM **MASAYA VURALIM .***
2 SAAT BEKLETELİM.
ÜZERLERİ SERTLEŞİNCE 160 DERECEDE YAKLAŞIK 13 DAKİKA PİŞİRELİM.
ARASINA GANAJ ..200 ML KREMA 400 GR CIKOLATA. KREMAMIZI BIRAZ ISITALIM ICINE ÇİKOLATAMIZI EKLEYİP ÇIRPALIM ..
1 yorum:
çok güzel görünüyor.. not diyorum tarifi...
Yorum Gönder