11 Ocak 2015 Pazar

ELMALI KİTAP KURABİYE



 
 



 SEVGİLİ DİSAL SAĞOLSUN...
BEN BAYILIYORUM DİSAL E AYYY NE  GÜZEL ŞEKİLLLER ,TARİFLER BULUYOR BENDE BİR TANESİNİN ŞEKLİNİ ALDIM BAKIN ŞEKİL DİSAL DEN....




KURABİYE TARİFİ YİNE KENDİ KLASİK TARİFİM...BEN ŞAŞMIYORUM KENDİ TARİFİMDEN:)))))))))











KURABİYE:::::


1 YUMURTA
2 BARDAK UN-UN ÖLÇÜSÜ MARKAYA GÖRE DEĞİLŞEBİLİR-
1ÇAYKAŞIĞI KARBONAT
3YEMEK KAŞIĞI PUDRA ŞEKERİ
150 GR TYAĞ
1\3 BARDAK SIVIYAĞ






MARGARİN KULLANACAKSANIZ::::::::::
MARGARİNİ BİR CEZVEDE ISITALIM .KENARA ALALIM 2 SAAT SONUNDA MARGARİN İLE SUYU AYRIŞICAK .O SUYU KURABİYEYE KATMAYIN.


BUNU BİR PASTANE SAHİBİNDEN ÖĞRENDİM.BU İŞLEM SONUCU GR OLARAK AZALIYOR .TABİKİ YAĞ VE ESASI KALMIŞ OLUYOR .




EN GÜZELİ TYAĞ İLE YAPMAK .BENİM TAVSİYEM TYAĞ KULLANMANIZ .
ANCAK İLLA MARGARİN DERSENİZ SİZE BU YÖNTEM SÜPER SONUÇ VERECEKTİR....


TÜM MALZ. YOĞURALIM YUMUŞAK KURABİYEMİZE ŞEKLİNİ VERELİM.

BEN KİTAPLARIMIN İÇİNE ELMALI HARÇ KOYDUM.İSTEYEN AYVA LI HARÇ TA KOYABİLİR.
ŞEKER VE ELMA RENDESİNİ TAVADA ÖLDÜRÜP SOĞUYUNCA İÇİNE KOYUYORUZ...







1 yorum:

Adsız dedi ki...

Ben zehra kurabiyeler çok güzel görünüyor farklı bir şekil elinize sağlık