23 Nisan 2013 Salı

KABAK PASTASI



2 KG KABAK
3.5 BARDAK ŞEKER
İLE KABAKLARI PİŞİRELİM .

PİŞEN KABAKLARI EZİCİ İLE EZELİM İÇİNE 2 PAKET PETITBEURRE BİSKÜVİYİ ELİMİZLE UFALAYIP KOYALIM .

1 BARDAKTA CEVİZ EKLEYELİM .

SOĞUDUKTAN SONRA ÜZERİNE 2 PAKET KREMŞANTİ HAZIRLAYALIM .

ÇOK LEZZETLİ VE HAFİF BİR TATLI OLUYOR .




AFİYET ŞİFA OLSUNNNNNN

7 yorum:

Adsız dedi ki...

mefhabab zeynep teyze ben zeyep.elinize saglık

Adsız dedi ki...

ÇOK GÜZEL YEMEKLER YAPIYORSUNUZ
ZEYNEP HANIM.

marifet ellerimizde dedi ki...

zeynoşum kuzummmmmmmmmmm yerim ben seniiiiiiiiiii:))))))))))

teşekkürederim:)

meri dedi ki...

kabak demesen krem şantili bişiy sanıcaktım harika görünüyor ellerine sağlık

Adsız dedi ki...

ayva tatlısı çok güzel olmuş.

Birkaselezzet blogspot.com dedi ki...

mmmm nefis canım eline sağlık:)))

bademlebuduk dedi ki...

kabağı çok severim ama bu tarif enteresanmış gerçekten