27 Aralık 2012 Perşembe

PAÇANGA BÖREĞİ TARİFİ




1 YUFKAYI SİGARA BÖREĞİ YAPICAK GİBİ KESELİM.
HER ÜÇGENE HARCIMIZI KOYALIM VE KALIN KALIN SARALIM.
KIZGIN TAVADA ARKALI ÖNLÜ PİŞİRELİM.


İÇ HARCI:
7 PASTIRMAYI KESELİM,
3 SİVRİ BİBER VE 2 DOMATESİ SOTELEYELİM .
İÇİNE PASTIRMALARIDA KOYALIM .


HARCI ÜÇGEN YUFKALARIN İÇİNE KOYUP ÜZERİNE 1 DİLİMDE KAŞAR PEYNİRİ YERLEŞTİRELİM.
SİGARA BÖREĞİNDEN DAHA KALIN OLARAK SARALIM .

ÜZERİNE YUMURTA SARISI SÜRELİM .

BEN FIRINDADA YAPIYORUM TAVADA DA YAPIYORUM...BOL YAPILMIŞSA FIRIN DAHA PRATİK OLUYOR...AZ YAPMIŞSANIZ TAVADA ARKALI ÖNLÜ 5 DAKİKADA PİŞİYOR:)))))))))))))))


BUNLAR TAVADA ÜZERİNE YUMURTA SARISI SÜRMEDEN YAPTIKLARIM......


AFİYET ŞİFA OLSUNNNNNN

5 yorum:

mutfagabuyrun dedi ki...

pastırmayı çok severim canım.öreğinede bayılırım.ellerine sağlık.sevgiler.

canan dedi ki...

Çok severim ellerinize sağlık.sevgiler:))

Ayse Den dedi ki...

BAYILIRIIIIIIMMMMM :)))) Ellerinize sağlık

marifet ellerimizde dedi ki...

HEPİNİZE TEŞEKKÜREDERİM:))))))))))))

Scoary dedi ki...

Ellerinize sağlık harıka olmuslar sitemize de beklerim ilginizi çaabilir. http://www.cafemarkt.com