12 Ağustos 2011 Cuma

KAYMAKLI KAYISI TATLISI


 MERHABALAR...RAMAZANDA SIKSIK KARŞIMIZA ÇIKAN VE BENCEEE NEFISS BIR TATLIDIR....

BEN DAYANAMAMMMMMM.....
BU ARADA DİYETE NE OLDU ACABA????????????????3 KILO ALDIM...NAPICAM BILMEM:(((((((((((((


NEYSE...RAMAZAN GECSIN BAKARIZ INSALLAH...

200 GR KAYISIYI  ORTADAN YARDIM ,1 BARDAK ŞEKER VE TAM HİZASINDA SU İLE HAŞLADIM.

İYİCE YUMUŞAYINCA ALTINI TAM AÇTIM VE KALAN SUYUNUDA ÇEKTİRDİM.

EĞER YİNEDE SU KALIRSA KAYMAKLARI YERLEŞTİRDİKTEN SONRA TATLININ ÜZERİNEDE DÖKERSİNİZ.BEN BİRAZ BIRAKTIM.

TATLIMA DÖKTÜM..PARLASINLAR DİYE....*

KAYISILAR İYİCE SOĞUYUNCA KAYMAKLARI YERLEŞTİRELİM...HIMMMM...
AFİYET ŞİFA OLSUNNNNNNNNNNNNN


8 yorum:

Nil dedi ki...

şu kaymağı ben sevemedim gitti

Şerife dedi ki...

kaymak yerine krem şanti olmaz demi bende Nihal gibi sevmiyorum da

marifet ellerimizde dedi ki...

NİLHANNN BEN BAYILIRIM KAYMAĞA.....AMA BENİM MİNNOŞLARIMDA KAYMAK HİÇ SEVMEZLER....

ŞERİFECİM ASLINDA NİLHAN GİBİ SENDE SEVMİYORSUN...NEDEN OLMASIN KREMŞANTİDE OLUR..ANCAK TATLI ORANINI DÜŞÜRMEK LAZIM BENCE.
ÇÜNKÜ ŞANTİ ZATEN ŞEKER İHTİVA EDİYOR..ÇOK TATLI OLUR...

AFİYET ŞİFA OLSUN KIZLAR ..KREMŞANTİ İLE DENERSİNİZ İNŞALLAH...

muko dedi ki...

görüntü muhteşemm

Fatma dedi ki...

Yapmayın böyle yahu, hefis görünüyor, rejimde olanlara yazık:) Kaymağa da bayılırım hele ekmek kadayıfının üstünde mükemmel olurdu:)

MERMERTEZGAHYEMEKTARİFLERİ dedi ki...

tam benlik bir tatlı ellerine sağlık
ama ben günkurusu kaysıdan yaparım
bunu
çok güzel görünüyor
ellerine sağlık

~Hülya~ dedi ki...

Canım tam bir bomba. Ellerine sağlık

marifet ellerimizde dedi ki...

MUKO,FADIİ,FATMA,HÜLYA..KIZLAR COK COK
TEŞEKKUR EDERIM....