6 Temmuz 2011 Çarşamba

BROWNİ




Malzemeler

  • 160 GR BİTTER ÇİKOLATA
  • 1 BARDAKTAN 2 PARMAK AZ UN
  • 4 YUMURTA
  • 1 BARDAK ŞEKER
  • 1 BÜYÜK KASE TYAĞ

Hazırlanışı

  • ÇİKOLATALARIMIZI VE TYAĞIMIZI BENMARİ USULU ERİTELİM .
  • 4 YUMURTANIN BEYAZINA YARIM BARDAK ŞEKERİ EKLEYELİM VE KAR YAPALIM .
  • 4 YUMURTANIN SARISANADA DİĞER TÜM MALZEMELERİ EKLEYELİM .
  • KATI HARCIMIZA YUMURTA KARIMIZIDA EKLİYORUZ .
  • KURALIMIZ SAAT YÖNÜNDE VE EZMEDEN, HAVALANDIRMADAN KARIŞTIRMAK.
  • KARIŞIMIMIZI YAĞLANMIŞ BORCAMA DÖKELİM .
  • 180 DERCEDE PİŞİRELİM .
  •  
  • BU BROWNİNİN ÖBÜRKÜNDEN FARKI İÇİNDE ÇİKOLATA OLMASI.ÇİKOLATNIN ETKİSİ TABİİKİ HARİKA .HATTA BAZI DİLİMLERDE ISIRINCA ÇİKOLATA AKIYOR:))))))))))))
ÜZERİNEDE 1 BARDAK ÇİKOLATA ERİTTİM VE DÖKTÜM:)))))


4 yorum:

KızKardeş Derya dedi ki...

Harika görünüyor kalkıp yapacağımmm!!

mutfak gazetesi dedi ki...

bizim evde de iki tane browni canavarı var. onun için hafta da bir yapılır desem yalan olmaz. ellerine sağlık.

Küçük Mucizem dedi ki...

BU ÖLÇÜLERDEN ÇIKAK BROWNİ BENİM DİŞİMİN KOVUĞUNA BİLE YETMEZ Kİİİ

marifet ellerimizde dedi ki...

DERYACIM SEVİNİRİM ....TEŞEKKÜRLER CANIM...

MUTFAK GAZETESİ..İNANIRIM İNANIRIM:))))))))))

KÜÇÜK MUCİZEM MALZ. AZLIĞINA BAKMA ORTA BOY BİR BORCAM OLUYOR VE GAYET GÜZEL KABARIYOR..HIMMM NEFİSSS.....ANLAŞILAN SENDE BENİM GİBİ TATLI DELİSİSİN:))))))))