9 Mayıs 2011 Pazartesi

ZEYTİNYAĞLI KABAK

ZEYTİNYAĞLI KABAK



1 KG KABAK
1 HAVUÇ
2 SOĞAN
1 DİŞ SARIMSAK
1ÇBARDAĞI ZYAĞ
1BARDAK BEZELYE
2 PATATES
SOĞANLAR HARİÇ TÜM MALZ. ORTA BÜYÜKLÜKTE DOĞRAYALIM.SOĞANLARIDA BÜTÜN OLARAK TENCEREYE KOYALIM.SUYUNU ,Z.YAĞINI VE TUZU EKLEYELİM.
ÖNCE HARLI ATEŞTE SONRA KISARAK PİŞİRELİM .

2 yorum:

Aycan dedi ki...

Hiç yemedim zeytinyağlısını.Mutlaka güzeldir ama.Ellerine sağlık canım.

marifet ellerimizde dedi ki...

CANIM MALUM DIYETTEYIZ SEBZE OLMASI ICIN YAPMAK ZORUNDAYIM AMA INAN EŞIM BILE BEGENDI..DENEMEN LAZIM ..SEVGILER:)