7 Mayıs 2011 Cumartesi

KROKAN TARİFİ

KROKAN TARİFİ

KROKAN TARİFİ - 1 KROKAN TARİFİ - 2 KROKAN TARİFİ - 3 KROKAN TARİFİ - 4
 
Hazırlama Zamanı dakika
Pişirme Zamanı dakika
Kaç Kişilik

Malzemeler

  • 1BARDAK ŞEKER
  • 1YK TYAĞ
  • 1YKAŞ LİMON

Hazırlanışı

  • TÜM MALZ. TENCEREYE ALINIR VE ÇOOOK KISIK ATEŞTE DEVAMLI KARIŞTIRARAK KAYNATILIR.ŞEKER ERİYİP AĞDALAŞINCA İSTENİLEN MALZ EKLENİR.
  • BEN BADEMLİ,MISIRLI,CEVİZLİ YAPTIM .
  • BİRDE KALAN SEKERİMLE PASTA SÜSÜ YAPTIM.
  • PASTALARA ŞEKER SÜSÜ OLARAK RAHATLIKLA KULLANILABİLİR.
  • BURADA ÖENMLİ NOKTA ÇOK KISIK ATEŞTE VE DEVAMLI KARIŞTIRMAK .BEN İLK YAPTIĞIMDA ŞEKERİ ANLAMADAN BİRAZCIK YAKTIM ..ASLINDA GÖRÜNTÜ OLARAK ANLAŞILMADI AMA TADİNDA HAFİF BİR ACILIK VARDI ..ANLADIMKİ ŞEKER FARK ETMESEKTE BİRAZ YANMIŞ...
  •  
  • AFİYET ŞİFA OLSUNNNNN

1 yorum:

mine dedi ki...

offf pek bir severim ellerine sağlık