3 Mayıs 2011 Salı

FIRIN SÜTLAÇ



HERKESE MERHABA...
BENİM SÜTLAÇ TARİFİMİ PEK BEĞENİRLER....
UMARIM SİZDE BEĞENİRSİNİZ...
 




3 LT SÜT
1.5 BARDAK PİRİNÇ.

ALTI KISIK OLARAK İYİCE PİŞİRİLİR.

PİRİNÇLER KENDİNİ SALDIKTAN SONRA İÇİNE;  1.5 BARDAK ŞEKER EKLENİR.

ŞEKER VE PİRİNÇLER KARIŞINCAYA KADAR ,YAKLAŞIK 30 DAKİKA DAHA PİŞİRİLİR.

FIRIN KAPLARINA ALINAN SÜTLAÇLARIN FIRIN IZGARASINDA ÜZERİ YAKILIR.



BEN ÜZERİNE KAVRULMIŞ FINDIK DÖKERİM ..HARİKA OLUR...

AFİYET ŞİFA OLSUNNNNNNN......

Hiç yorum yok: