15 Şubat 2011 Salı

PEYNİRLİ POĞAÇA





1 KASE SIVI YAĞ
1 KASE YOĞURT
1 KABATMA TOZU
1 ÇİMDİK TUZ
ALDIĞI KADAR UN
YAPILIŞI:
TÜM MALZEME KARIŞTIRILIR.YUMUŞAK BİR HAMUR HALİNE GETİRİLİR.
HAZIRLANAN HAMUR 30 DAK. ÜZERİ TEMİZ BİR BEZ KAPATILARAK DİNLENDİRİLİR.1 YUMURTANIN
 SARISI VE BEYAZI AYRILIR. BEYZI İÇ PEYNİR HARCINA KOYULUR SARISI İSE POĞAÇALARIN ÜZERİNE
SÜRÜLÜR. 180 DERECEDE PİŞİRİLİR.
AFİYET ŞİFA OLSUNNN..............

2 yorum:

mintininmutfağı dedi ki...

canımmm,
ellerine sağlık çok lezzetli görünüyor.hayırlı geceler.sevgiler

marifet ellerimizde dedi ki...

sagol canım teşekkür ederim:)