YAŞAM...YEMEK...GEZİ...EĞLENCE @marifetellerimizde @zeynepturan_zyevent
Etiketler
3+1
(7)
APARATİFLER
(44)
BALIKLAR
(4)
BÖREKLER
(25)
ÇOCUKLA GİDİLECEK YERLER
(4)
ÇORBALAR
(19)
DAVET SOFRALARI
(41)
DİYETİSYEN AYSEN ARICANIN TARİF ANALİZLERİ
(4)
DONDURMALAR
(8)
ETLER KEBAPLAR
(31)
GEZİLER
(1)
HAMURİŞLERİ
(50)
KAHVALTILIKLAR
(10)
KEKLER
(43)
KURABİYELER
(50)
LIGHT TARİFLER
(40)
PASTALAR
(61)
PHİLİPS AİRFRYER İLE YEMEK TARİFLERİ
(11)
PİLAVLAR VE MAKARNALAR
(21)
REÇELLER
(5)
SALATALAR
(24)
SÜTLÜ TATLILAR
(22)
ŞEKERHAMURLU KURABİYELER
(7)
ŞERBETLİ TATLILAR
(7)
ŞIK SUNUMLAR
(21)
ŞIK SUNUMLAR---ALINTILAR----
(6)
TATLILAR
(68)
TAVSİYELER
(12)
TUZLULAR
(30)
YEMEK TARİFLERİ
(25)
Z.YAĞLILAR
(15)
15 Şubat 2011 Salı
KANDİL SİMİDİ
1 PAKET MARGARİN
1Ç.BARDAĞI SIVIYAĞ
2 YUMURTA(BEYZINA BULANICAK)
1Ç.BARDAĞI YOĞURT
1 TK. MAHLEP
1 ÇORBA.K. ŞEKER
1TK.TUZ
1KABARTMA TOZU
1.5 YK. SİRKE
ALDIĞI KADAR UN
:
OLUŞAN HAMURU MİNİK PARÇALAR HALINDE KOPARIP YUVARLAK YAPALIM .PARMAĞIMIZLA ORTASINI DELIP ÇEVİRELİM ÖNCE YUMURTA BEYZINA ARDINDAN SUSAMA BATIRALIM.
AFİYET ŞİFA OLSUNNN.............
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder